DIENSTVERLENING OP MAAT!
 

KBfinanciën is een onafhankelijk financieel en fiscaal adviesbureau gevestigd in Utrecht. Opgericht door Kevin Benschop met als doel het verlenen van diensten aan ondernemers en particulieren waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Gespecialiseerd in financiële planning en het fiscaal en administratief begeleiden van de (startende) ondernemer. Advies en bemiddeling voor voorzieningen ingeval van inkomensverlies als gevolg van arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensionering maken integraal onderdeel uit van de dienstverlening. 

 
Over Kevin 

Ik ben Fiscaal Jurist, Register Belastingadviseur en Erkend Financieel Adviseur. Professioneel, betrouwbaar en met passie om elke dag mijn meerwaarde te bewijzen. Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële en fiscale sector ben ik een echte financieel professional. Ik ben in staat om ieder advies in een breder perspectief te plaatsen en kijk dan ook proactief verder dan alleen naar de afgesproken werkzaamheden. 

Wil je weten wat KBfinanciën voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als de klik er is bespreken wij wat nodig is om jouw wens te realiseren.